Noorte võistlussari „Keegliga sõbraks”

28 oktoobril toimus Rae Keeglis järjekordne noorte võistlussarja „Keegliga sõbraks” osavõistlus. Oli nii uusi osavõtjaid kui ka eelmises voorus osalenuid. Taaskord oli kõige osavõtjaterohkeim vanuseklass 7-12 aastased poisid kus osales kokku 11 mängijat.

Võitis Roomet Libe 326 kurikaga, teine koht oli Harry Aus 289 kurikaga ja kolmanda koha võitis Kerden Krainov 230 kurikaga. Siinkohal tahaks ära märkida Kerdeni tublit mängu, kes oli esi kolmikust kõige noorem ja kõige väiksem aga saavutas sellele vaatamata kolmanda koha.

Tüdrukutest 7 – 12 vanuseklassis võitis Hannah Maria Korjus 249 kurikaga, teine oli Liilia Tõnisson 241 kurikaga ja kolmanda koha saavutas Kadriann Kummel 234 kurikaga. Rõõmu tegi see, et 7-12 vanuseklassis tüdrukuid oli rohkem kui eelmine kord (5).

13 -18 aastastest poistest võitis georg-Kevin Tõnts 345 kurikaga, teine oli Hanno võsu 319 kurikaga ja kolmas oli Henrik Heistre 243 kurikaga.

Kokku osales 23 last.

Järgmine osavõistlus toimub 2 detsember 2012 algusega 10:00

Ootame Rohket osavõttu, võistlus on TASUTA!

millal postitatud: by Rae Keegel posti kategooria: Noorteliiga

About Rae Keegel

Rae keegelisaal Aruheina tee 8, Peetri alevik, Rae vald tel. 6411022 mail: keegel@keegel.ee www.keegel.ee

Comments are closed.