Juba neljandat aastat jätkame noorte keeglimängijate võistlussarjaga KEEGLIGA SÕBRAKS. Sellel aastal alustame hooaega 27. septembril algusega kell 10.00.

Eelmine võistlusaasta läks korda, oli natuke nuttu, aga rõõmu ikka rohkem. On kurb, kui ei tule nii hästi välja, kui tahaks, aga jääb võimalus järgmine kord jälle proovida. Oleme saanud nüüd endale ka Olümpiakomitee poolt atesteeritud treeneri Marko Abeli ja hetkel on formaalsuste taga kinni teise treeneri Kristjan Tamlaku treeneri tunnistuse väljastamine. Seega hakkame alates oktoobrist viima läbi keeglitreeninguid nendele, kes tahavad selle mänguga sinasõbraks saada. Treeningud hakkavad toimuma üks kord nädalas kolmapäeviti 15.30-16.30. Ühe treeningu maksumus on 7 eurot. Huvilistel eelregistreerida tel 6411022 või keeglisaali meilile keegel@keegel.ee.

Mis aga puutub nendesse lastesse, kes tahaks mängida ainult võistlussarja KEEGLIGA SÕBRAKS, olete oodatud iga kuu viimasel pühapäeval. Võistlus on eelregistreerimisega ja TASUTA. Nii, et head sõbrad, pühapäevaks tahvelarvuti nurka ja spordikott selga. Ootame sind ja su sõpru iga ilmaga.

Kohtumiseni keeglis.

Et võistlussari sujuvalt toiminud, tahaks tänada Rae Vallavalitsust, keegliklubi Reval ja Rae Keegli personali.

Keegliga sõbraks

Tasuta võistlussari KEEGLIGA SÕBRAKS