Noorteliiga järgmine võistlus 03.03.2013

03.02.2013 Toimus Rae Keeglis järjekordne noorte võistlussarja “Keegliga sõbraks” osavõistlus. Seekordne võistlus oli sellesmõttes eriline, et olude sunnil olime sunnitud lisama uue võistlusklassi – mudliaste võistlusklassi. Sellesse võistlusklassi kuuluvad noored keeglihuvilised kes ei ole veel 7.a. vanad aga oskavad palli kurikate pihta juba veeretada. Siinkohal tahaks mainida noormängija Hendrik Lüüsi tulemuse – 212 kurikat (4 aastane), kes jäi mudilaste arvestuses kolmandale kohale.

Võistlusel osales 27 last, paremus järjestust ja võistlustulemusi saab näha meie kodulehel “võistluste” all. Eksikombel kuulutasime välja, et järgmine osavõistlus on 24. veebruaril aga kuna lapsevanemad ja lapsed on seotud vabariigi aastapäeva üritustega, siis toimub jägmine võistlus 03.03.2013. Olete oodatud osalema!